[vc_row][vc_column][vc_column_text]
I vårt kundesenter finner du all informasjon du trenger å vite som kunde hos PetGarden.no. Følgende punkter omtales her:
  1. Kontaktinformasjon
  2. Om selskapet
  3. PetGarden.no i sosiale medier
  4. Kjøpsbetingelser
  5. Pris- og betalingsbetingelser
  6. Leveringsbetingelser
  7. Angrerett
  8. Reklamasjonsrett
  9. Retur (hvordan returnere en vare)
  10. Sikkerhet

1. Kontaktinformasjon

Lurer du på noe? Send oss en melding. Postadresse: Pet Garden AS Olav Kyrres gate 23 Telefon kundeservice: 32 82 41 21  (09:00-15:00) Epost kundeservice: kundesenter@petgarden.no Organisasjonsnummer: 914 723 108

2. Om Selskapet

PetGarden.no er en nettbutikk som ønsker å gi deg som hunde- og/eller katteeier en behagelig handleopplevelse. Målet er å tilby kvalitetsprodukter til en fornuftig pris.

3. PetGarden.no i sosiale medier

Vi ønsker å holde deg oppdatert både via våre nettsider, Facebook og Instagram. I bloggen vår kan du lese om nyheter og se bilder av produkter og andre ting som inspirerer eller opptar oss.

4. Kjøpsbetingelser

Avtale om kjøp inngås når du har foretatt og gjennomført betaling i kassen. I handleprosessen blir du informert om våre kjøpsvilkår. Ordrebekreftelse genereres så automatisk. Ved eventuelle feil i f.eks. angivelse av pris, leveringstid osv. forbeholder vi oss retten til å korrigere dette i ettertid. Om du ikke er fornøyd med vår korrigering kan du selvfølgelig velge å avbestille din ordre uten kostnad eller benytte deg av angreretten. Vi bestreber oss selvsagt for at feil ikke skal forekomme.

5. Pris- og betalingsbetingelser

I prisene inngår 25% moms om ikke annet er oppgitt. Pr. i dag benytter vi PayPal sin betalingsløsning. Du trenger IKKE ha konto hos PayPal for å handle, men kan bruke VISA og Mastercard. Du viderekobles til PayPal SSL-krypterte betalingsløsning. Det innebærer at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger.

6. Leveringsbetingelser

Leveringstid: Leveringstiden er normalt 3 til 7 virkedager på alle varer med mindre annen informasjon er gitt på nettsiden. Vi sender kun til adresser i Norge og spanderer frakten på alle forsendelser over 1.000,- (inntil 55kg) for postnummer 00xx til 77xx. For postnummer 7800 og høyere tilkommer et frakttillegg på kr. 249,-. Vi sender ikke til Svalbard. Ulike fraktalternativer kommer frem i kassen når du har tastet inn ditt postnummer. Uavhentede pakker blir belastet med et gebyr på 200,- som vil dekke for kostnader knyttet til frakt tur/retur. Sporingsinformasjon om din forsendelse blir sendt ut med leveringsbekreftelsen. Transportansvar/skader/feilekspedering: Om varen skades eller kommer bort under transporten fra oss til deg er det vi som er ansvarlige. Ved en eventuell retur til oss er det du som kunde som er ansvarlig for godset. Om produktet er skadet ved levering skal dette meddeles omgående til PetGarden.no til kundesenter@petgarden.no. For at vi skal kunne reklamere skaden overfor vår transportør må vi melde fra om skaden innen 1-2 dager. Vi er derfor takknemlige om du gir beskjed om skaden innenfor dette tidsrommet. Dette gjelder både synlige og skjulte transportskader, og det er derfor viktig at du pakker opp og kontrollerer at produktet er feilfritt ved mottagelse. Om skaden er synlig er det enklest om du melder fra om dette direkte til sjåføren ved mottagelse av forsendelsen. Be om at transportøren gjør en notering av skaden på din kopi av fraktseddelen. Husk å alltid ta vare på emballasjen for at reklamasjonen skal kunne håndteres korrekt. Et produkt som er feilekspedert bør meldes fra snarest mulig til PetGarden.no.

7. Angrerett

Når du handler på PetGarden.no, har du i henhold til loven om angrerett og opplysningsplikt, rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Dette forutsetter at produktet er i uendret stand, dvs ubrukt og uskadet. Det er tillatt å åpne forpakningen forsiktig og kontrollere varen på en slik måte at produktet og forpakningen ikke blir skadet. Når du benytter deg av angreretten står du som kunde ansvarlig for returfrakten. Øvrige omkostninger, som kostnad for varen og eventuell frakt fra oss til deg vil tilbakebetales. Det vedlagte angrerettskjema må vedlegges returforsendelsen. Det er viktig at alle felter fylles ut for effektiv ekspedisjon. – Forsendelsen sendes til Pet Garden AS, Olav Kyrres gate 23, 3046 Drammen. Angreretten gjelder kun for kjøp foretatt av privatpersoner.

8. Reklamasjonsrett

PetGarden.no følger forbrukerkjøpslovens reklamasjonsrett, noe som innebærer at du har to års reklamasjonsrett etter at du har mottatt varen. Dette forutsetter at alle vedlikeholds råd følges og at normal aktsomhet utøves. Les mer om hvordan du returnerer under punkt 9. Retur.

9. Returnere en vare

Forsendelsen sendes til Pet Garden AS, Olav Kyrres gate 23, 3046 Drammen. OBS: Varen skal være i samme stand som da du mottok den. Dersom varen var defekt eller mangelfull ved mottak hos kunden må dette omtales i returforespørselen fra kunden. Ved angrerett må kunden besørge frakt til PetGarden.no. Du er ansvarlig for å pakke den godt nok inn.Ved retur pga. reklamasjon og feil på vare betaler vi frakten tilbake såfremt billigste sendingsmåte er benyttet. Du må da sende med kvittering fra transportør. Pakker som returneres som oppkrav blir ikke hentet av oss. Vær nøye med å pakke varen ordentlig, bruk den opprinnelige produktforpakningen samt beskyttende transportemballasje, slik som varen ble levert i til deg. Merk at du står for risikoen om produktet skades når det fraktes tilbake til oss. Om varen er av større verdi, anbefaler vi derfor at transporten forsikres. Tilbakebetalingen skjer til din bankkonto og innen 10 dager etter at vi har mottatt og godkjent din retur. Vennligst vær oppmerksom på at angreretten ikke gjelder firmaer. 

10. Sikkerhet

Når du legger inn din bestilling hos oss oppgir du dine personopplysninger som navn, adresse og telefonnummer. I forbindelse med din registrering og bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger i vår virksomhet for å oppfylle våre forpliktelser overfor deg. Du har rett til innsyn i den informasjonen som vi har registrert om deg. Om den er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du be om at informasjonen skal rettes eller fjernes. PetGarden.no håndterer dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Betalingstransaksjoner (kort- og direktebetaling) håndteres av vår betalingspartner PayPal for å garantere en rask og sikker betaling.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]